YES WE CANNES

Hej finisar…
Det blev kris i Cannes därför jag inte kunnat uppdatera som jag hade planerat 🙁 Jag har haft sååå mycket, sprungit mellan möten alla dagar sen har jag även hängt lite med vänner från Paris och Sverige. Vi festade så hårt bland alla kändisar, första kvällen vi hade bord på Gotha bredvid Leonardo Dicaprico, Kendall Jenner, Akon, Kourtney Kardashion bland annat… Ska berätta en hemlighet? När jag såg Kendall och de andra det var lung, det var typ fan var snygga de är MEEN när jag fick ögonkontakt  med Leo?! 😦 Jag baaa… nej jag skrev inte direkt, jag loooog såå hårt hhahahh…🤣
Cannes var otroligt fantastiskt på alla sätt. Det gick precis som jag förväntade mig.
Bjuder på lite röda matta bilder från min första röda matta… Ni ser en summering videon på min Instagram. Andra röda matt bilder kommer upp snart :))
Nu är jag på väg till Monaco och det kommer vara magisk 🙌🏾😍 följ mig på Snapchat och Instagram story 😉

 

Pictures from first red carpet at the Cannes festival films.:)

It was amazing 😉  see more on my Instagram page ❤️❤️❤️

Now hitting Monaco for the Grand Prix  🇲🇨Stay in touch 😘

 

 

WEARING

Dress from La Bourjoisie

Make up &a hair: Massion Serini

Fashion Designer / Stylist / Model / Blogger
Founder & Owner of Minza.se & Barryan.com

Comments

comments

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *