Wear it to feel it

Vilket dåligt sommarväder 😒 så deprimerande, även om jag har haft det fullt upp med jobb så känns det inget kul… Tur att man åker iväg snart, Jag kommer nämligen börja med Paris nästa vecka sen vidare till Spanien woohhoo caint waiiittt 😁!  Nu sitter jag på en Thai restaurang på Kungsgatan och käkar buffé sååå gott😋  Jag kan sitta här hela kvällen och bara äta 😂

För några veckor kollade jag på en drööööm lägenhet på Östermalm, den var så fin och lyxig men jag tyckte att den var fördyr. Nu blev jag kontaktad igen och  jag har lyckats få ner priset och det känns väldigt bra… Jag älskar att förhandla, jag är typ så bra på det Hahah.. Om allt går bra då kommer jag att flytta in i början på september. Shiit vad glad jag kommer bli då, dröm lägenheten med bästa adressen på stan jag dööörr 😭😍

 

What a bad summer väder😒 so depressing, even tho I have been so busy working. It the Good News is that I Will go away soon again. It willl start with Paris next week then to Spain woohhoo caint waiiittt 😁

Right now I am have some Thai food, sooo good I can sit here and eat all night long 😂

Few weeks ago I visited a dream apartment that I wanted so badly but at the time it’s was too expensive unfortunately but I been contacted again and I did negotiated very well and it feels amazing. I love negotiations, I am kinda great at it hahahh.. If everything goes well I will move in September. I will sooo excited to move in there, it’s like the best address in the whole city near everything. I am dying to get it 😭😍

 

WEARING

jumpsuit: NADINE MERABI

Fashion Designer / Stylist / Model / Blogger
Founder & Owner of Minza.se & Barryan.com

Comments

comments

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *