WE ARE LIVE ??

Minza är äntligen liiiveee! Jag känner mig så himla stolt över mig själv och är otroligt glad att det blev så bra. Jag har suttit och jobbat över i över 17 timmar varje dag… Väldigt hårt arbete och väldigt lite sömn men det är verkligen värt det. Varje gång jag klickar mig in på sidan blir jag ännu mer peppad och vill göra mer…!
Alla kläder har jag valt själv, det finns det bästa av alla stilar. Jag brukar säga att jag har inte en stil utan fashion är min stil och alla borde tänka så tycker jag. Det handlar enligt mig om att våga bära olika outfits. Det är då du finner din stil och vilken touch som passar just dig. Din stil och touch ska finnas i precis alla olika kläder. Du ska inte hitta en stil i alla märken där ute utan din stil ska finnas hos alla märken sen jobbar du på kreativitet och din touch. Simple! ?
Kolla på dessa plagg?! Hur fantastisk snygga är inte dessa? (Se mer i shoppen) Jag har sååå många favoriter ?

 

GÅ IN PÅ MINZA OCH UNNA DIG! ??

Fashion Designer / Stylist / Model / Blogger
Founder & Owner of Minza.se & Barryan.com

Comments

comments

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *