USA-MagasinCover-Outfits20sek

Hej mina kära,

Jag vet att jag försvann igen ett tag nu..;) Höll på med att designa min nya blogg med egen sida så att det blir enklast för er också men det gick inte så fort som jag förväntade mig tyvärr..! utan jag måste vänta ett tag till. Därför tänkte jag försätter uppdatera här så länge.
Idag fick jag och min bästa Lisa (fotograf) fota lite. Det gick superbra, hon är sååååå duktig 🙂
Vi hann med 2 outfits, en röd klänning som är så himla snygg och har et väldigt fint och skönt material. Den är en av mina favorit klänningar från Minza.se just nu.
Andra outfiten kommer jag att lägga upp sen…

Om bara några veckor så drar jag till USA för att fira min födelsedag. Jag är super taggad!

Några dagar innan jag åker till USA ska jag plåtas för ett modemagasin i Borås, fick uppdraget förra vecka… Jag dör alltså det där är helt sjukt, har alltid viljat vara på en “cover” och det händer äntligen…. Jag veeeet… att det inte är “voque” eller liknande men som modell så räcker det alldeles utmärkt faktiskt med detta magasinet så länge hahaha… Se fram emot allt detta med spänning..!!! ;))

 

PS. Lägg bud i din kommentar från 20kr och få hem röda klänning?

 

image image image image imageimage image image image

Fashion Designer / Stylist / Model / Blogger
Founder & Owner of Minza.se & Barryan.com

Comments

comments

4 Comments

 1. Nichole September 18, 2015 / 5:33 am

  Kan man lägga bud på klänningen fortfarande? 🙂

  • katjabarry September 18, 2015 / 3:08 pm

   Hej Nichole,
   Absolut det kan man 🙂

 2. Nick Vacalo April 26, 2016 / 11:32 pm

  Great site. Have bookmarked it. Thanks 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *