Queen Of The Runway

God morgon,
Precis vaknat, jag  kom hem kl 2:00 inatt. Jag har typ sovit 3 timmar… Jag kommer nog att somna om snart igen ? MEN vilken kväll det blev igår på Queen Of The Runway, vilken ära, vilka sköna människor. Jag och min fotograf och vän Kristoffer åkte dit vid kl 20:00… Det började med lite mingel bland alla fantastiska varma människor…Jag blev så varm i hjärtat av all kärlek och support jag fick från alla. Stort TACK ❤??
Tillsammans med mina jury kollegor gick vi genom sista detaljerna med fantastiska Aysha Jones som är ägaren till QOTR och Le Noir Agency. Hon är GRYM, vilken kvinna WOW…Det är inte så ofta man träffar en sån underbara människa, ett speciellt TACK till dig Aysha du är BÄST. Tackar till alla som var där och visade kärlek och stöd till våra fina modeller.
Rösterna blev nästan jämlik, 90% i juryn röstade på vinnaren vilket kändes så skönt och underlättade jobbet. Med andra ord hade jag världens bästa kväll. ?

Under kvällen hade jag tre olika outfits som ni kanske såg på Insta story och Snapchat.

Första outfiten jag hade när vi kom på galan, gold Monika jumpsuiten är från Nadine Merabi, ett lyxigt märke med en exklusive design och super hög kvalité. Deras kläder bärs av stora kända kvinnor runt om världen och oftast på röda mattor. Jag kände mig väldigt snygg i den 🙂
Den andra outfiten som jag bar när jag satt i juryn och när jag blev presenterade på scen är inte mindre än Ida Sjöstedts design, det är alltid en ära att bära Ida S. En av de största och bästa fashion designer i Sverige. Hennes kläder bärs väldigt ofta av kung familjen bland annat.  Jag kände mig som en äkta Queen i den ??
Slutligen outfiten nummer 3, den silver klänningen från Meshki som är ett stort Sydney märke som också bärs av stora kändisar. Jennifer Lopez bar samma klänning förra vecka, när jag såg det på hennes och Meshkis IG jag baaa.. vaah? Oki Jlo hahah ?

Nu bjuds det på lite bilder från kvällen som är tagna av bästa Kristoffer.
Jag ska försöka att sova några timmar till, känner mig helt slut. Hörs kram ❤

 

Good morning,
Just woke up,I came home at 2 o’clock from the event. I slept only 3 hours, I have to get some more sleep again ? What a night it was yesterday on Queen Of The Runway, what a glory, what a beautiful people. My dear friend & photographer Kristofer and I went there around 8 PM. I was blown away by all the love and support I received from everyone. Big THANK YOU ❤??
Together with my jury colleagues, we went truth all details once again before the show started. The show was hosted by Aysha Jones who is the owner of QOTR and the Le Noir Agency. Sheee’s AMAZING, what a woman WOW… It’s not so often you meet such a wonderful person, a special THANK YOU to you Aysha . Thanks to all who were there and showed love and support for our beautiful models. The jury voted equally, 90% voted for the winner which felt so nice and facilitated the job. In other words, I had the best time EVER. ?
During the evening I had three different outfits that you might have seen Instagram and Snapchat. The first outfit is the gold Monika jumpsuit from Nadine Merabi, a luxury evning wear brand worn by celebrites on red carpets. So beautiful design och super high quality. I felt so beautiful and sexy in it 🙂  The second outfit is the while gown that I wore when I was in the jury and when I was presented on stage is no less than Ida Sjöstedts design. One of the biggest swedish fashion designer. Her clothes is often wearing by our king family, its always a honor to wear Ida S. I felt like a true Queen in that dress HAHA.
Finally outfit number 3, the silver dress from Meshki. A sydney based fashion brand with such amazing stuffs worn by big celebrities as well. Jennifer Lopez was wearing the same dress last week, when I saw it on her and Meshki’s IG I was whaaat? Oki Jlo Hahah ?
Some pictures from the evening taken by the one and only Kristoffer 🙂
I’ll try to sleep for a few more hours, feeling completely exhausted.

Better pics in that dress coming soon!

The winner <3

2e queen

3e queen

 

Fashion Designer / Stylist / Model / Blogger
Founder & Owner of Minza.se & Barryan.com

Comments

comments

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *