3 cities in a Day

IMG_3457IMG_3461IMG_3464IMG_3465IMG_3460IMG_3463IMG_3462Jag hann tyvärr inte med att blogga om dagen igår, så gör det nu istället. 😉 Det var en händelserik dag igår, fylld med allt ifrån plåtning till Fashion Week och visning.
Jag och Anna började som vanligt med en superfrukost på hotellet, efteråt körde jag igång med plåtningen. Fotade tre olika outfits, kommer visa er senare här i bloggen!
Direkt efter plåtningen stressade vi iväg till Junko Shimadas visning, var dock tvungen att gå lite tidigare för att hinna med mitt plan till Geneve. Jag åkte som sagt till Geneve och Anna tillbaka till Stockholm, har några viktiga möten inbokade här.

Idag flyger även jag tillbaka till Sverige, det återstår att se om flyget är i tid. För er som inte vet så är det snökaos i Sverige!

 

Jag kommer lägga upp min outfit från visningen sen ❤️

Nu får jag bjuda på lite casual outfit bilder sålänge. Vi fotade snabbt i lobbyn medan vi väntade taxin till flygplatsen. Skorna kör jag oftast sådär, tycker det är coolt när de är öppna.  Dock ser jag lite trött ut på bilderna pga massa jobb och lite sömn, jag ber om ursäkt för det ?

 

Hörs lite senare…

 

 

 

WEARING

Sweart: WINK (Sturegallerian)

Shoes: SOLEWISH

Jeans: ZARA

Fashion Designer / Stylist / Model / Blogger
Founder & Owner of Minza.se & Barryan.com

Comments

comments

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *