Price to Pay

Hej finisar
Nu är på väg och fixa håret sen blir det några möten i city… Jag åker ju till Cannes på lördag så jag har massa saker som jag måste fixas innan jag åker iväg.
Jag var på Aliens bio premiär med min tjejkompis Ida igår. Jag var där typ en kvart sen orkade inte mer, på bilderna ser det ut som jag hade superkul  meeen jag hade såå jäkla ont tyvärr.
Jag knappt sova inatt då jag hade varit och blekt tänderna hos Let’s smile… Resultatet blev jag så nöjd med men faan vad det gjorde ont. Som man brukar säga om man vill vara fin får man lida pin och det gjorde jag verkligen igår ushhh.. Det fortfarande små sticker i tänderna men det känns mycket bättre nu speciellt när jag ler ?

Hello loves
I’m on my way to the salon to fix my hair now and then I have few meetings in the city… I will go to Cannes on Saturday so I have lots of things to fix before I leave.
I was at Alien’s premiere with my girlfriend Ida yesterday. I could only be there a sort of time, It seem like I have a great time when you look at the pictures but I was soo ill unfortunately.
I could not sleep last night, I did bleach my teeth at Let’s smile yesterday… I am so happy with the result tho but I am still paying the price lol… It’s still sticking but it feels much better now especially when I smile ?

                        WEARING

Hair: LUXURY FOR PINCESS (discount Kadijebarry)

Dress: IVYREVEL  (discount code Barryan20 for 20% on everything)
Coat: OH POLLY
Bag: MYLA
Shoes: LUXE TO KILL

Fashion Designer / Stylist / Model / Blogger
Founder & Owner of Minza.se & Barryan.com

Comments

comments

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *