Phone free weekEND

I helgen har jag varit 80% telefonfri yeaaaahhh… Det är verkligen det bästa jag har gjort på väldigt länge. Det är sååå skönt att kunna koppla av helt, bara vara och njuta av det riktiga livet. Jag har inte haft en dags semester i snart 2 år. Jag har jobbat jämt med 5 olika jobb det mesta med mobilen, att vara telefonfri en hel helg är allt jag behövde. Jag känner mig som en ny människa hahah… Jag kommer definitivt att göra detta oftare, mår riktigt bra av det. Jag rekommenderar att ni provar det ni också, speciellt ni som inte kan hålla er borta från era mobiler oavsett om ni jobbar eller inte?! Ni borde köra telefonfri helg tycker jag 😉 <3

Nu ska jag börjar packa inför Paris, åker ju på onsdag! Fashiioon WEEK lalalalaa..

 

I was 80% phone free this weekend yeaaaahhh… It’s  the best thing ever, its sooo nice to be able to relax completely and just enjoy the real life. I have not had one day’s holiday for almost 2 years, I have been working with 5 different jobs so been free for a whole weekend was really what I needed hahah… I will definitely do this more often. I really recommend this to you guys. Try it 😀

Time to start my packing now, heading Paris on wednesday!

Fashion WEEK lalalaaa..

WEARING

Top: HERE

Leggings: HERE

Sunglasses: HERE

Shoes: HERE

Bag: Louis Vuitton

 

Fashion Designer / Stylist / Model / Blogger
Founder & Owner of Minza.se & Barryan.com

Comments

comments

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *