New Year Dress

Detta är min nyår klänning, tyvärr så jag kunde jag inte bära den eftersom jag bestämde mig att ha en casual NY fest på en yacht med mina vänner vilket var absolut fantastiskt. Men jag var tvungen att bli fotograferade i denna skönhet, jag älskar om denna klänning. Tackar så mycket @vjollca_llapashtica som har designat några vackra klänningar åt mig. Denna är definitivt en av mina favs <3 . Jag ser framemot att bära alla klänningarna och visa för er :))

 

This is my New Year Dress, Unfortunately I did not wear it as decided to have casual NY celebration and watched fireworks from the yacht which I loved.
But I had to be photographed in this beauty, I love everything this dress. Thank you so much @vjollca_llapashtica for making feel so special & made me some gorgeous dresses . This one is one of my favs for sure. I Can’t wait to show you guys all of them :))

 

Fashion Designer / Stylist / Model / Blogger
Founder & Owner of Minza.se & Barryan.com

Comments

comments

Share:

1 Comment

  1. Nattis January 23, 2018 / 4:01 pm

    150kr GRATIS för klippning, hårdvård, massage mm i appen TIMMA. Registrera bara med koden​ FFOTFC. Ingen insättning behövs, jag fick pengarna direkt i appen! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *