Fashion Week Paris

IMG_2198
IMG_2169 IMG_2168 IMG_1778 IMG_2102 IMG_2170 IMG_2171 IMG_2172 IMG_1682 IMG_2167 IMG_2165Jag har suttit och jobbat hela dagen, såå mycket att fixa just nu. Det brukar vara så när man har varit borta sålänge.  Jag måste sluta tror att jag hinner med massa saker samtidigt istället ta en sak i taget. Ibland är det inte lätt att vara egen företagare men eftersom jag är så dåligt på ta emot order för jag vill ju bestämma själv och gör saker my way hahah..                                                  Jag är däremot mycket bra på att samarbeta, gillar jobba med smarta människor och bollar ihop grymma idéer.

Jag har fått några inbjudning inför mode veckan i Paris, men kan fortfarande inte bestämma mig om jag åker eller inte. Jag sitter och fixar samarbeten nu så jag får jobba lite extra medan jag är där. Jag får hur det går sen bestämmer jag meeeej ☺️

 

Nu bjuder jag på en bombbild i denna fantastiska outfiten ❤️

 

WEARING

Dress: HERE

Shoes: HERE (BARRY20 for discount)

Hair: HERE  (KADIJEBARRY for discount)

 

 

Fashion Designer / Stylist / Model / Blogger
Founder & Owner of Minza.se & Barryan.com

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *