FW TO HOSPITAL

Hej fina finisar 😉

Jag lever hahah… det har hänt såå himla mycket senast så att jag inte vet vart börjar lol. Som ni kanske vet jag är i London fashion week just nu. Allt gick så fantastiskt bra fram till Igår då blev allt väldigt kaotisk. Jag skulle gå till några visningar när jag blev väldigt dålig så att jag hämnade på akuten. Jag var på sjukhuset hela kvällen blä 😷 läkarna sa att jag måste vila och sluta jobba för mycket som jag gör, det var allt. Det är såå trist att det behöver gå såå långt för att man ska fatta hur viktigt det är med att ta breaks från jobbet. Däremot   blev jag super lättnad att veta att det inte var farligare än det som snurrade i mina tankar. Jag har precis kommit in i hotellrummet från restaurangen, åt väldigt go lunch och nu ska jag försöka vila resten av dagen… Jag även passade på och tog dessa bilder så att ni får se min fina nya denim klänning ☺️

Hörs kramizzz ❤

 

 

Hi babes 😉
I am alive hahah … Soo much happened  recently so I don’t know where to start lol. As you may know, I’m in London fashion week right now. Everything was great until Yesterday when I was about to attend to a few shows I became really ill so I had to go to the hospital and I was there all night blaa 😷. The doctors says that I must to rest and stop working too much as I do that was it… It’s soo sad that it needs to go so far to believe how seriously it’s to take  breaks from work. However, I am very thankful that it’s not serious like what my thoughts was. I just came in to my hotel room from lunch. I took some pics so you guys could see my new beautiful denim dress ☺️ I am going to rest now for the rest of the day.

Talk to later ❤

 

 

WEARING

DESS: FASHION NOVA

Fashion Designer / Stylist / Model / Blogger
Founder & Owner of Minza.se & Barryan.com

Comments

comments

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *