Day One Marrakech

Heej bloggen
Jag kom fram sent igår kväll på Villa 55 Marrakech, jag var väldigt trött men jag sov som en bebis i mitt royal rum. Nu känner jag mig väldigt pigg igen och  här i bikini solar och käkar fräsch frukt så gooa ☺️

De är såå snälla här på Villa 55 Marrakech, jag känner mig som en prinsessa Hahah… det är  super lugnt ställe att chilla på. Jag hinner  landa på riktigt innan mamma kommer imorgon kväll.

Jag är såå taggad att spendera denna vecka tillsammans med henne. Vi kommer vara här på Villa 55 Marrakech två dagar sen är det dags att checka på ett nytt ställe i centrum innan drar till Casablanca på söndag.
Jag lääängtar 😍❤️

 

Hey guys

I arrived very late last night I was so tired but I slept like a baby in my royal room and now I am refreshed again. I lie here in bikini sunbathing and having  fresh fruit, life is sooo good right now.

They are so nice to me here at Villa 55 Marrakech, I feel like a princess 👸🏽  Hahah … Super nice peaceful place to be at, it’s good to be able to chill before my mom gets here  tomorrow. I am sooo excited to spend this week with her. We’ll be here at Villa 55  two days then we gonna check in new place near the city centre where we will be few days before we head to Casablanca on Sunday. I caiiintt waiiit 😍 ❤ ️

 

WEARING

Sunglasses 😎 La vue Parisienne

Bikini 👙  Hot Miami Styles

Fashion Designer / Stylist / Model / Blogger
Founder & Owner of Minza.se & Barryan.com

Comments

comments

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *