Clinique Des Champs Elysees

Hej Babes
Jag landade i Paris igår kväll, det är sååå skönt att komma tillbaks och träffar alla mina vänner. Förra gången jag var här var alla på semester…  Anyhow, jag var på besök hos Clinique des Champs Elysees igååår och det var såå spännade. De gör allt ni kan tänka er inom skönhet… Det är super lyxigt och säkert och det är Paris 😉 Jag tänker nämligen göra några skönhetsbehandlingar snart, jag berättar mer när det är dags… jag har också insecurities ibland vi alla gör men jag är så glad över att få möjligheten att bli av det för gott. Ni kan få läsa om deras behandlar HÄR sålänge..!

Tjejen på bilden är Tracy direktören på kliniken om ni undrar 😍

Nu ska jag byta om och joina några tjejkompisar, vi ska käka middag sen gå ut ikväll jag är sååå himla taggaaaad.! 💃🏽💃🏽💃🏽

 

Hi Babes
I landed in Paris last night, sooo nice to be here again and to meet all my friends. Last time I was here, they all were on vacation…  Anyhow, I was visiting the Clinique des Champs Élysées yesterday and I was really impressed by their talent and professionalism. They do everything in beauty treatments. It’s very luxurious and safe, it’s Paris 😉  I am planning to do a few treatments very soon, I will tell you more about this when I start. I have  insecurities too sometimes we all does.   I am soo happy to get the opportunity to get rid of them for good. Read more about different treatments HERE

 The girl in the pic is Tracy, the director of the Clinic if you wonder 😍

Now I’ll change and join some friends, we’ll eat dinner then go out tonight ans partyyyeee.! 💃🏽💃🏽💃🏽💃🏽 I am super excited 😍

 

WEARING

Outfit: MESKHI.COM

Shoes: SIMMI.COM

Fashion Designer / Stylist / Model / Blogger
Founder & Owner of Minza.se & Barryan.com

Comments

comments

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *