Buy My Closet

Välgörenhet har alltid varit en av mina största mål och jag har redan några projekt som jag jobbar på för att förverkliga… Eftersom ni har varit många som har kontaktat mig och undrat om att köpa mina gamla plagg så tänkte jag  köra något mindre sålänge. Jag brukar nämligen byta garderob varje 3e månad och varje gång jag gör det ger jag bort mina gamla grejer till mina vänner. Denna gång vill jag sälja allt istället och skänka pengarna till UNICEF för att människor i behov. ❤ Det verkligen betyder så mycket för mig och jag blir super glad om jag fick det gjort 🙂

Så skulle ni bli intresserede att köpa mina gamla kläder/skor/accessoarer?! Mejla via blogg kontaktformuläret eller mejla via länken på KADIJEBARRY

Jag har ett helt rum fullt med grejer. De flesta är använda 1 gång vissa aldrig. Bilder på några av plaggen 😍

Storlek mellan XS-M
Skor 38-39
DELA GÄRNA DETTA! 🙏🏽

 

Fashion Designer / Stylist / Model / Blogger
Founder & Owner of Minza.se & Barryan.com

Comments

comments

Share:

3 Comments

  1. Jessica June 12, 2017 / 10:31 am

    hej jätte intresserad av att köpa😁🤣

  2. Sandra nilsson June 13, 2017 / 2:49 am

    Hej ,jag är jätte intresserad av märkes kläder om du har tack 🙂 mvh sandra

  3. Jenny June 13, 2017 / 8:59 am

    Du skulle också kunna hjälpa miljön genom att inte konsumera så mycket. Byta garderob var tredje månad och göra sig av med oanvända grejer, vilket jävla slöseri!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *