Breakfast in Paris

Hey guys,

Jag hade ett frukostmöte imorse så jag var tvungen att vakna kl 7:00. Jag är världen sämsta på att vakna tidigt but I Did it haha och det kändes så bra… Mötet gick superbra iaf, mer om det sen..☺️ Nu sitter jag i en Uber och ska jag gå en svang på Champ Élysée och köpa lite smink. Glömde några grejer hemma.
Igår hade jag en plåtning på la place de la Vendome med världens bästa team och stämning. Folk kom fram typ och tog bilder  med mig, jag skrev även en ortograf igår heheh.. människor kan vara såå snälla 🙂 Jag ser fram emot att lägga upp bilderna här på bloggen så ni ser 😍

Åker hem i helgen till Stockholm i helgen, joooobb🙄 .

Hörs kramizzzz😘

 

Hey guys,

I had a breakfast meeting this morning so I had to wake up about 7AM today which is very unusual for me but I did it and it feels sooo good hahah.. anyway the meeting went so well.! Now I am on my way to Champs Élysée and buy some makeup.  I Forgot a few thing home! 
Yesterday was a great shooting they with the best team ever. We shooted at La place De La Vendome, it was amazing. Some people came by and took pics with me, I even wrote an orthographe yesterday. People can be soo nice sometimes🙂

 I look forward to posting the pictures here on the blog so you can see 😍

I will be heading home to Stockholm this weekend, wooork🙄

Fashion Designer / Stylist / Model / Blogger
Founder & Owner of Minza.se & Barryan.com

Comments

comments

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *