Black & Gold

IMG_8298 IMG_8306 IMG_8305 IMG_8301 IMG_8096 IMG_8304 IMG_8299 IMG_8294

Hej babes

Hoppas att ni mår toppen <3

Vilka dagar det har varit för mig senast. Jag har jobbat så mycket hela tiden men denna gång var extra mycket. Jag tvungen att unna mig lite spa i två dagar på Grand Hotel, jag behövde verkligen det.

I morse var jag på ett PR möte, efter mötet gick jag hit Espresso House  på Drottninggatan och satt mig och jag har jobbat hela dan sedan dess. Snart sticker jag hem och ta det lugnt resten av kvällen. Idag bestämde jag mig att bara jobba med Minza, dock var det lite tufft att komma igång med alla nya funktion i systemet som jag nyligen lärt mig…Meeen snart är sidan klar och det ser jag fraaaam emooot. Jag har typ gått och haft dåligt samvete eftersom jag har inte haft tid över för att jobba med sidan men ibland måste man prioritera tyvärr.

Förresten hur snygg är inte denna outfit här på bilderna? Ni har kanske märkt att det är andra gången jag bär den?! Lite annorlunda stylad dock!  Denna gång bar jag den till en telefon kampanj som jag plåtade med Armand för Eric Benquet. Den matchade telefonen svart/guld 🙂 Eric Benquet är ett telefonmärke som är jättesnygg smartphone med många spännande funktioner. Det finns allt, precis som en Iphone fast denna är mycket coolare tycker jag och billigare, jag är typ kär i den<3 Nu har jag tre telefoner helt plötsligt heheh..

 

WEARING

Dress: HERE

Phone: HERE

Fashion Designer / Stylist / Model / Blogger
Founder & Owner of Minza.se & Barryan.com

Comments

comments

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *