Assistant

OBS. The post only applies Sweden! Looking for a new assistant. Find the link to the dress I am wearing below 😄

 

Nu Ă€r det dags att söka en ny assistent, det Ă€r sĂ„ mycket nu och jag behöver verkligen hjĂ€lp. LĂ€s annonsen nedan ❀

Jag söker en kreativ, driven och lĂ€ttsam person som Ă€r intresserad av mode, bloggar, fotografier, resor och skönhet. Jag kommer att ha mycket att göra nĂ€rmaste mĂ„nader dĂ€rför kommer jag att behöva hjĂ€lp med bloggen och shoppen, underlĂ€tta för mig i min firma som modell, entreprenör och bloggare genom att hĂ„lla mejlkontakt, göra urval av bilder, social media konton, boka resor och fota dĂ„ och dĂ„…upprĂ€tthĂ„lla bloggen och shoppen helt enkelt.

Du som sökes:
Tjej eller kille som fyllt 18 Ă„r och bor i Stockholm. Är ordningsam och har koll pĂ„ mina projekt, kontakter och uppdrag jag gör, du Ă€r intresserad av bloggutveckling och jobbar för att underlĂ€tta och öka intĂ€kter för mina företag.
Du Àr en seriös person som inser betydelsen i att vara professionell och du Àr en lÀttsam och glad person. Du kan flyttande engelska och svenska i bÄda tal och skrift.

TjÀnsten:
Passar för dig som har annan sysselsÀttning sidan om, jobbet kan dock innebÀra heltidsanstÀllning lÀngre fram.
Dom första 8 veckorna kommer det vara ca 10 -15 timmar/vecka.
TjÀnsten börjar sÄ snart som möjligt.

Lön:
Nu i början blir det tyvÀrr inte bli nÄgon lön direkt utan man fÄr en provision till en början pÄ affÀrer som görs samt förmÄner sÄ som sponsringar pÄ klÀder, resor, skönhetsbehandlingar, events etc..
Du kan jobba pÄ distans för det mesta och bestÀmmer dina arbetstider bara du fÄr arbetet gjort, dvs. frihet under ansvar.

Hör gÀrna av dig om detta lÄter intressant sÄ bokar vi ett möte och eventuellt skriva ett kontrakt samt göra en planering.

Skicka din ansökan, ditt CV och 1 bild pÄ dig pÄ Kadijestylesme@barryan.com

❀

WEARING: dress HERE

Fashion Designer / Stylist / Model / Blogger
Founder & Owner of Minza.se & Barryan.com

Comments

comments

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *