Another Cannes Day

Jag har precis kommit in på hotellrummet från stranden och nu tänkte jag ta en låång o skön dusch sen vila ett tag. Jag glömde berätta att jag skulle till Monaco idag och skulle vara där några dagar men ångrade mig sista sekonden och förlängde vistelsen här på Carlton istället sen åker tillbaks till Paris i helgen och jobba.  När jag är i Monaco är det party och glamour som gäller därför kändes det fel att åka när jag vill vara sminkfri och låta min hy vila från all cosmetics… Jag blir trött på smink och klackar Hahaha…Jag har fått acne i hela ansiktet nu efter har varit sminkad jämt senaste veckorna. Det känns som det är det bästa beslutet jag har tagit på länge ☀️😍
Nu ska jag gå genom gårdens bilder sen dags för dodo 😴 Måste ju hinna med frukosten imorgon.

God natt

 

I have just got back in the hotel room from the beach, and now I going take a loong relaxing  shower then get rest for a while. I forgot to tell you that I was going to Monaco today and would be there a few days but changed my mind  last munite and extended my stay here here at the Carlton instead. When i’m in Monaco its the party and glamour life thats why it would have been wrong to go there now when I finally got time to stay the make up free for a while. I feel like I need to let my skin rest from all the cosmetics,  enough of makeup and heels haha…I have acne all over my face now after a lot of events and shoots lately. It feels like this is the best decision I have made in a long time ☀ ️

Fashion Designer / Stylist / Model / Blogger
Founder & Owner of Minza.se & Barryan.com

Comments

comments

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *