Anne Von Porat

Hej finisar,

Idag vill jag presenterar er denna fina människan Anne Von Porat. Vi träffades på ett event och det blev verkligen kärlek vid första ögonkastet. Och vilken kvinna säger bara! <3

Läs mer om henne nedan och här är länken till hennes BLOGG

 

Hej mitt namn är Anne von Porat och jag är hedersmedlem av Rojalistföreningen sedan 2 år tillbaka. Jag blev hedersmedlem när jag tack vore en sådan stor blogg och kunde rekrytera nya medlemmar.

Allt började 1994 när kronprinsessan blev myndig så fick jag upp ögonen för hur spännande det är med en monarki. Jag själv kommer i från Turkiet och där hade man monarki fram till 1923. 1923 blev Turkiet Republik. Det tycker jag är väldigt tråkigt att man har tagit bort den Osmanska släktet från turkisk historia. Jag följer i stället en serie som heter Magnificent Century som handlar om det Osmanska riket. Några av bilderna som bara jag finns på är med riktiga kläder från Osmanska riket. Dessa bilder är direkt tagna från serien som handlar om Osmanska riket fast med mitt ansikte fastklistrat.

Jag gick med i Rojalsitföreningen så fort jag blev myndig och fick hem tidningen Rojalisten med jämna mellanrum. Jag följde med Rojalistföreningen på olika utflykter bl.a hälsade vi på Landshövdingen som bor i Uppsala slott dvs min hemstad. Vi åt 3 rätters middag hemma i landshövdingens respresentationsvåning.

Efter det blev jag mer intresserad av kungafamiljen och började frilansar för tidningen Rojalisten. Jag följer då med kungafamiljen på olika uppdrag runt om i Stockholm och Uppsala. De bilder jag tar skckar jag vidare till tidningen Rojalisten. Jag har även träffat hovets informationschef Margareta Thorgren och kommer senare ha ett samarbete med henne. Mitt samarbete kommer då handla om välgörenhet då jag vill vara med och bidra pengar till olika stiftelser som kungahuset är beskyddare åt. De stiftelser jag då främst kommer att engagera mitt bidrag till är:

Genpep Prins Daniel

Childhood foundation Drottning Silvia & Prinsessan Madeleine

Project playgroud Prinsessan Sofia

Dyselxiförbunden Prins Carl Philip

Detta kommer jag göra via mina två företag Organic Investment AB & Digimatic Partners AB.

Tillsammans med författaren Staffan Nordstrand så ska vi samarbeta mer med Dyslexiförbundet då vi båda är dyslektiker. Då innebär det att vi får en nära samarbete med Prins Carl Philip som är Dyslexiförbundets beskyddare.

Jag har också även fått intervjua både Kung Carl Gustav och Prins Daniel samt spelat in båda intervjuerna. Kung Carl Gustaf så frågade jag kring vilket vatten som är bäst i Sverige och fick en fin uppsats av honom. Prins Daniel frågade jag hur äldre personer skulle göra för att bli entreprenörer och våga ge sig ut på en marknad som för dem är obekant. Sedan ställde jag även frågan om hur man skulle göra för att enkelt kunna värva ännu fler personer till Rojalistföreningen.

Jag har även varit med på kyrkomötets öppnande flera gånger i Uppsala tillsammans med kungahuset.

 
Fashion Designer / Stylist / Model / Blogger
Founder & Owner of Minza.se & Barryan.com

Comments

comments

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *