Valentin Y Show

IMG_2609IMG_2808 IMG_2809 IMG_2811IMG_7691IMG_2814 IMG_2815 IMG_2816 IMG_2817 IMG_2818Idag vaknade jag kl 6 på morgonen, gick ner och åt frukost och sedan bar det av till salis för ansiktsbehandling. Efter behandlingen åkte jag direkt till min frisör för att fixa mitt hår, jag klippte av lite på längden och tunnade ut det lite-supernöjd!

När jag var klar hos frisören så var det väldigt stressigt med att hinna till hotellet, byta om och sedan åka till visningen. Vi hann dit i tid och det var de värt att få stressa lite för! Som alltid är det massvis med fotografer och paparazzis som väntar vid entrén när man kommer, var över ett trettiotal direkt när jag klev ut från bilen. Jag blev även intervjuad av Fashion World Channel och Fashion News Live. Mer om det senare. Min outfit stack verkligen ut, jag fick så fina komplimanger av många stora mode människor. Folk kom fram och tog kontakt samt fotades med mig. Det tackar jag Valentin Yudashkin för, som lånade mig en sån ball outfit. Valentin bjöd också på en fantastisk visning men många fina plagg för fw17.

Imorgon väntar först plåtning med två företag, därefter ska jag försöka hinna med Junko Shimadas visning. Senare på kvällen åker jag till Geneva, mer om vad jag ska göra där kommer här i bloggen!

Ps. Bjuder på lite backstage bilder nu. Mer bilder från visningen kommer snart! ❤️

Fashion Designer / Stylist / Model / Blogger
Founder & Owner of Minza.se & Barryan.com

Comments

comments

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *