Att vara bemärkt bland 42 skönheter

imageIgår blev det videoinspelning hela dagen. Alla fick prata 20 sekunder, presentera sig och berätta vad de tycker om tävlingen. För mig gick det bra, även om jag var lite nervös i början.
Hade en skitsnygg orange klänning från Kay Senchai som jag köpte i Stockholm på Sture Gallerian. Den bar jag med gulliga örhängen med en blommig form som matchar klänningen. Fick massor av fina kommentarer om outfiten. Efter inspelningen blev det fiskrestaurang på kvällen som senare avslutades med en konsert, vi hade sååå himla kul.

Idag är jag lite trött och har huvudvärk så jag gick inte ner på träningen. Beställde “room service” Hamburgare till frukost men de skickade något helt annat än det jag beställde.. typ en varm smörgås med smält ost, inte gott alls akkkkkk… Kunde inte äta…! Ska försöka att vila lite och sedan gå ner och se hur de andra har det. Hörde dock att det ska bli videoshoot idag också då kom “Miss Portugal” till mig och bad mig hjälpa till med hennes styling…;) Känns så bra att de flesta tjejerna kommer till mig när de behöver hjälp eller vill prata, vissa ser upp till mig och säger att de vill vara som jag… det värmer faktiskt när man hör det ofta från olika människor.
Jag mår verkligen bäst när jag får hjälpa andra 🙂

 

ps. Det kommer mer bilder sen!

Fashion Designer / Stylist / Model / Blogger
Founder & Owner of Minza.se & Barryan.com

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *