2 girls 2 cities

IMG_7091IMG_7037IMG_7089 IMG_7090IMG_7016IMG_7038 IMG_7008 IMG_7087

Hej finisar
Det är tag sedan jag uppdaterar bloggen, jag ber om ursäkt för det. Jag har haft sååå mycket på gång, har typ jobbat 18 timmar om dygnet.  Jag re-lansera mitt multi-brand webbshop Minza.se som kommer släppas under nästa veckan, jag ser verkligen fram emot det. 😀
Jag har varit hemma och bara jobbat senaste tiden, nu är det dags att komma iväg lite igen 😀 Jag åker till Paris med Anna nästa vecka och jobba. Jag kommer fota för olika märken samt har jag några möten inför Paris fashion week. Efter några dagar i Paris åker vi vidare till Marrakeshhhh och semestrar lite. Jag är sååå himla taaaaggad, behöver verkligen koppla av och leva igen Hahah.
Jag kommer att uppdatera bloggen oftare men om ni inte vill missa nått alls? då är ni så välkomna att följa mig på Instagram (KADIJEBARRY) eller Snapchat (KATJA224) för där kommer jag att uppdatera jag jämt. 🙂

Nu bjuds det på lite outfit bilder sålänge, tagna av Pavel

WEARING

Shoes: SIMMI.COM

Jeans: NA-KD.COM
Bag: MICHEAL KORS
Top: Store

Fashion Designer / Stylist / Model / Blogger
Founder & Owner of Minza.se & Barryan.com

Comments

comments

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *